Dr. Havasi Bence

Az Iroda vezető ügyvédje dr. Havasi Bence, aki a napi, operatív jogi munka irányítását látja el, egyben felel az ügyfelekkel való kapcsolattartásért is. Kiemelt célja, hogy az üzleti élet szereplőit hatékonyan támogassa mindennapi munkájuk során. Emiatt elsősorban tanácsadó és nem pereskedő típusú ügyvédnek tartja magát, hisz abban, hogy az egyezség bármilyen ítéletnél jobban szolgálja a felek érdekeit. 

Tanulmányok, szakmai tapasztalat

Dr. Havasi Bence irodavezető ügyvéd 2005- ben végzett az ELTE győri tagozatán “summa cum laude” minősítéssel. Tanulmányai során 6 hónapot töltött a párizsi Collége Camille Claudel iskolában, illetve Milánóban az Universita degli Studi Bicocca egyetemen. 

Szakterület

Elsősorban a társasági jog, kereskedelmi jog és a munkajog területén lát el jogi tanácsadást. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik vállalatok jogi szempontú átvilágításában (due diligence), komplex vitarendezésben, illetve napi szinten segíti az ügyfelek munkáját munkajogi kérdésekben.

Irodán kívüli tevékenység

dr. Havasi Bence a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara igazgatósági tagja volt sokáig, a Confindustria Magyarország felügyelőbizottságának tagja. A Győri Eto Hockey Klub néven induló sportegyesület alelnöke. 2022. novembere óta a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara elnökségi tagja. 

Nyelvismerete

Szakmai olasz 

Szakmai angol  

Németül társalgási szinten 

Franciául társalgási szinten

Elérhetőség: bhavasi@havasi.gyor.hu